A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Будинок дитячої творчості Лугинської селищної ради
Коростенського району Житомирської області

Свято дитинства

Дата: 03.06.2021 16:19
Кількість переглядів: 238

Що необхідно дитині, аби вона почувалася захищеною, веселою та щасливою? Звичайно, що небагато: це любов, турбота, ласка, гарна та доброзичлива атмосфера. Саме таку атмосферу створили керівники гуртків Будинку дитячої творчості, провівши різноманітні майстер-класи для здобувачів освіти Гімназії ім. В.П.Фількова та Лугинської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 1 червня, у Міжнародний день захисту дітей.

Локація Будинку дитячої творчості була найпопулярнішою та наймасовішою, адже тут панувала творчість! Ось уже в першому майстер-класі, котрий вела керівник образотворчого гуртка Виговська Т. В., звичайний аркуш кольорового паперу перетворювався на оригінальний годинник-браслет, прикрашений наліпками із мультфільмів. Миттєва картинка, виготовлена з простої маннної крупи за допомогою клею, паперу та пензлика, вражала оригінальністю (керівник майстер-класу Федчук О.О.). Смачні квітки -сувеніри приваблювали дітвору ще здалеку. Секрет у тому, що кожна цукерка «Chupa Chups» тут перетворювалася на надзвичайно красиву троянду. Такий смачний подаруночок – сувенір можна було виготовити за допомогою керівника майстер-класу Закусило Н.П. та її невтомних вихованок-помічниць Тимошенко Олександри та Тимошенко Катерини. А чи можна було уявити дітей без іграшок? Звичайно, що ні! Лялька-мотанка у вигляді янгола була ледь не в кожного учасника свята. В умілих руках майстрині, керівника гуртка «Народні ремесла України» Борової К.С. паперова серветка ставала оригінальним янголом. А всі бажаючі, котрі хотіли погратися, порухатися, просто розважитися швиденько прямували до парку в наступну локацію, де на них чекала Атаманчук О.Д та Коржук О.Ф. Енергійно, весело пройшли естафетні ігри для здобувачів освіти 2-4 класів, а першокласники із задоволенням стали учасниками гри «Ріпка», «Хитра лисичка» тощо.

Яскравим обрамленням майстер-класів стала виставка робіт -вихованців гуртків Будинку дитячої творчості: крою та шиття (Закусило Н.П.), вишивки (Федчук О.О), «Сувенірної крамнички» (Левченко Т.М.), «Народних ремесел України» (Борова К.С.), образотворчого мистецтва (Виговська Т.В.), фольклорно-літературного гуртка «Берегиня» (Атаманчук О.Д.).

Ритмічний та енергійний флешмоб біля Лугинської гімназії ім. В. П. Фількова "Макарена", хореографічна композиція на центральній площі селища "Нехочухи" у виконанні вихованців танцювального колективу "Едельвейс" (керівник Трибушко Т.С.) ще на початку святкування підняли гарний настрій для всіх учасників. Час минув швидко, весело, дітвора ще довго не залишала локацію Будинку творчості. Тож свято вдалося!

Колектив Будинку дитячої творчості бажає кожній дитині мати щасливе дитинство, наповнене добротою, чарівністю та теплом!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень